Kommentar

18.09.24

Premium

Hold op med at lave alting om - de fleste er tilfredse med deres liv

Tiden summer af radikale slogans og progressive drømme, og medier og lovgivere løber villigt med tidsånden. Men stands et øjeblik. De fleste mennesker er tilfredse med deres liv. De mistrives ikke, de føler sig ikke alene. De lever gode liv med venner, familie, mening og masser af fritid. Derfor er det udtryk for en ideologisering af virkeligheden, når aktivister og venstrefløj hele tiden vil lave alting om.

Det er nogle gange som om, jeg lever i to parallelle universer.

I det ene univers er min praktiske og konkrete virkelighed: familielivet og arbejdslivet på et dansk gymnasium. I det andet univers er der den offentlige debat om familielivet i Danmark og de unges liv.

I det praktiske univers er det meste godt, almindeligt, meningsfyldt og for det meste muntert. I det andet univers er både manden, familierne og ungdommen i dyb krise, og det hele er præget af mistrivsel og opløsning.

Det har længe undret mig, hvordan der kan være så store forskelle mellem de to oplevelser af virkeligheden, og jeg har flere gange tænkt, at jeg da må være heldig sådan at leve i en lille afsondret boble.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab