Artikel

01.11.20

Chefredaktøren: Velkommen til Kontrast!

Mikkel Andersson byder dig hjerteligt velkommen til Kontrast - Danmarks borgerlige medie.

Efter måneders forberedelse - inklusive et utal af møder, spandevis af kaffe, videooptagelser overalt i København og en kæmpe indsats fra hele redaktionen på vort lille medie - er det med enorm stolthed, jeg i dag kan byde dig, kære læser, velkommen til Kontrast - Danmarks borgerlige medie.

Vi slår dørene op med et stort tema om det amerikanske valg, hvor vi har en overdådig tekstbuffet af journalistik, analyser og debat. Her kan du bl.a. læse journalist Jeppe Matzens feature om den danske mediedækning af Trumps USA og Storbritannien og Brexit under Boris Johnson.

Og er Trump det bedste eller værste valg for USA - og for Danmark? Det er den konservative debattør Kasper Støvring og MF for Venstre Mads Fuglede samt Liberal Alliance Ungdoms Signe Bøgevald temmeligt uenige om. Læs deres indlæg, og døm selv.

Vil du vide mere om risikoen - eller chancen - for et Biden-nederlag, så har Jesper Kraft, tidligere særlig rådgiver for Jakob Ellemann-Jensen, begået en særdeles læseværdig analyse under den Game of Thrones’ede rubrik “Winter is coming?”.

Men hvad vil en Biden-sejr betyde for økonomien? Det fortæller chefstrateg i Nordea, Andreas Steno, mens Ryan Smith giver sit bud på, hvordan Trumps eftermæle bliver sammenlignet med andre amerikanske præsidenter.

Og i afdelingen for indhold urelateret til det amerikanske valg finder du undertegnedes interview med professor og migrationsforsker Ruud Koopmans, der netop har udgivet bogen “Islams Forfaldne Hus”, hvor han - som titlen antyder - tegner et noget dystert billede af Islams nuværende tilstand.

Rigtig god læselyst, og endnu engang velkommen til!

Mikkel Andersson, chefredaktør

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter