Kommentar

01.10.24

Premium

Tak spids, det er nye tider

Mens Mette er blevet til Røde Mette, er Østrig-Ungarn ved at genopstå til mediernes progressive fortørnelse. Til gengæld er terror i Europa ikke længere noget, vi taler om, det sker bare hele tiden. Ligesom med beskatningen i verdens førende skattestat. Her betaler vi hjertens gerne skat langt ind i det hinsidige. Vores ugentlige kronikør har taget fløjlshandskerne af.

 Så oprandt dagen, hvor det nye folketingsår skydes i gang, og vi har jo alle ventet i spænding på statsministerens næste træk i kampen for at redde sit parti ud af det dødvande, som hun måske lidt selv er kommet til at bringe dem i efter en årrække med så uhæmmet magtbegejstring, at damens egne kernestøtter er begyndt at vakle under vægten af de røde faner.

I skrivende stund kan jeg høre åbningstalen fra mit TV. Holdt i en så uvant barmhjertig tone og med så poetiske vendinger om de fortabte, de hjemløse og de søde børn med uskyldige smil, at stemmen enkelte steder simpelthen knækker over i selvbenovelse, mens den minder os om, at vi både skal passe på de udsatte og være noget for vores børn - som vi for resten godt må huske at få nogle flere af.

Altså ikke de udsatte, men børnene.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab