Kim Møller

Kim Møller (f. 1971) er cand.mag. i historie og arbejder på gulvet i en produktionsvirksomhed. Han er manden bag Uriasposten.net, som siden 2003 har forsøgt at skabe lidt balance i et overvejende værdiliberalt medielandskab. Han skriver blandt andet om islam, men også mediernes håndtering af den løbende debat er et fast element, og han gør åben front mod politiserende journalister og forskere samt enhver form for værdipolitiske sværmerier. Trods den tørre konfrontatoriske tilgang skulle det gerne sive ud mellem linjerne, at han trods alt er en livsglad far til tre, der sådan rent hypotetisk er typen, som kunne finde på at køre land og rige rundt for muligvis at høre kaldet fra en sjælden fugl.

Foto: Blink O'fanaye, Flickr
DebatDet spontane statskup

Tryk har det med at avle modtryk, og promoverer man sort identitetspolitik, får man også den hvide, skriver Kim Møller, der savner, at medierne serverer begge sider af sagen, når det kommer til voldelige optøjer.

Foto: Steve_Herring, Wikimedia Commons
DebatKim Møller: Mentalhygiejnisk kedsomhed

Måske er der i virkeligheden mange ting, du overser i det daglige, mens du spilder din tid med Rosa Lunds kernevælgere. Vi har meget at miste, og identitetsmæssig forståelse er vigtigere end partier og løbende debatter.

Foto: Wellcome Images, Wikimedia Commons
DebatVelfærdsstatens trekantshandel

Kim Møller er ved at være træt af at diskutere med de selverklærede progressive og drømmer om at opdatere 'progressiviteten' og dens definitioner til år 2020.

Foto: GoToVan, Wikimedia Commons
Debat'Usynlige strukturer' og 'antiracisme' skal mødes med en mur af uforsonlighed

Angreb er det bedste forsvar, og derfor må højrefløjen selv ændre retningen i stedet for bare at forsøge at sænke venstrefløjens fart.