Kim Møller

Kim Møller (f. 1971) er cand.mag. i historie og arbejder på gulvet i en produktionsvirksomhed. Han er manden bag Uriasposten.net, som siden 2003 har forsøgt at skabe lidt balance i et overvejende værdiliberalt medielandskab. Han skriver blandt andet om islam, men også mediernes håndtering af den løbende debat er et fast element, og han gør åben front mod politiserende journalister og forskere samt enhver form for værdipolitiske sværmerier. Trods den tørre konfrontatoriske tilgang skulle det gerne sive ud mellem linjerne, at han trods alt er en livsglad far til tre, der sådan rent hypotetisk er typen, som kunne finde på at køre land og rige rundt for muligvis at høre kaldet fra en sjælden fugl.

Foto: Pixabay
Debat

Kim Møller

03/05/2021

Ideologisk ubalance: Venstrefløjen får den lange snor

Der er en bekymrende skævhed i, hvordan de politiske fløje bliver behandlet af samfundet. Du risikerer langt mere ved at være islamkritiker end at være yderligtgående socialist, og snart vil hvad som helst blive kaldt højreekstremt. Det skriver Kim Møller.

Kontrast.dk - Islam temauge billede som viser Moskéer.
Debat

Kim Møller

06/03/2021

Kim Møller: Tolerance i den islamiske verden er undtagelsen, der bekræfter reglen

Politik handler om interesser, og set fra de mange konkurrerende islamiske sekters proselytter så giver det god mening at skubbe Muhammeds stridsvogn ind på den politiske scene under plusord som humanisme, diversitet og medmenneskelighed.

Foto: Blink O'fanaye, Flickr
Debat

Kim Møller

25/01/2021

Det spontane statskup

Tryk har det med at avle modtryk, og promoverer man sort identitetspolitik, får man også den hvide, skriver Kim Møller, der savner, at medierne serverer begge sider af sagen, når det kommer til voldelige optøjer.

Foto: Steve_Herring, Wikimedia Commons
Debat

Kim Møller

05/01/2021

Kim Møller: Mentalhygiejnisk kedsomhed

Måske er der i virkeligheden mange ting, du overser i det daglige, mens du spilder din tid med Rosa Lunds kernevælgere. Vi har meget at miste, og identitetsmæssig forståelse er vigtigere end partier og løbende debatter.

Foto: Wellcome Images, Wikimedia Commons
Debat

Kim Møller

13/12/2020

Velfærdsstatens trekantshandel

Kim Møller er ved at være træt af at diskutere med de selverklærede progressive og drømmer om at opdatere 'progressiviteten' og dens definitioner til år 2020.

Foto: GoToVan, Wikimedia Commons
Debat

Kim Møller

17/11/2020

'Usynlige strukturer' og 'antiracisme' skal mødes med en mur af uforsonlighed

Angreb er det bedste forsvar, og derfor må højrefløjen selv ændre retningen i stedet for bare at forsøge at sænke venstrefløjens fart.