Debat
Kim Møller

24/5/23

Kim Møller: Når straffeloven kun rammer islamkritikereDeler man venstrefløjens dogmer, kan man uden problemer dele selv meget voldsomme billeder af ofre for krig og terror. Det er åbenlyst hykleri, mener den nationalkonservative blogger Kim Møller, der er dømt for at vise et billede af et offer for islamisk terror.
Debat
Kim Møller

05/1/23

Balladen om Elon Musk afslører mediernes skævhedKim Møller: Mediedanmark er en ideologisk osteklokke, hvor dedikerede røde har frit lejde. Det ser vi nu igen med dækningen af Elon Musk og Twitter.
Debat
Kim Møller

20/12/22

Qatarsis – det kan journalisterne lære af VM i fodboldKim Møller: Medierne kan tale solen sort om ligegyldige detaljer, men har usandsynligt svært ved at sætte ord på realiteterne.
Debat
Kim Møller

03/10/22

Varm luft er og bliver varm luft – om medier i energikrisenKim Møller: Trods den igangværende energikrise kører klimaaktivisterne stadig på journalistisk frihjul i de generelt ubrugelige statsstøttede medier. Vi får se, hvad der sker, når der er 12 grader varmt i gavllejligheden, og elnettet bryder ned på ubestemt tid.
Debat
Kim Møller

06/9/22

Revolutionen æder sine børnKim Møller: Der er tegn i øst og vest, lige fra Simon Spies til revolutionsromantik i radioen. Hvis ikke borgerlige erkender woke-agendaens tveæggede sværd, så kommer de til at drømme stort med sværmeriske ideologer fra det venstreradikale overdrev.
Debat
Kim Møller

05/8/22

Uriasposten: Et slag er tabt – kampen fortsætterKim Møller lukker for Danmarks bedst kendte politiske blog efter næsten to årtiers arbejde med at dokumentere og udlægge politik og medier fra højre side. Her sætter han nogle flere ord på en tung beslutning. Den er taget som en konsekvens af juridiske tvister, der er eskaleret i de senere år.
Debat
Kim Møller

26/1/22

Medieskævhed: Angreb er det bedste forsvarKim Møller: Når vi taler om indvandrere og kriminalitet, er mediebilledet domineret af politiserende forskere og ligesindede politikere. Danskernes konkrete problemer er tilsidesat for ideologisk indrettet statistik, så det er på høje tid at slå igen.
Debat
Kim Møller

30/11/21

Medierne er en klovneverden uden noget at grine afKim Møller: De venstreorienterede tegner medierne og vel at mærke for alle andres regning. Problemet er desværre ikke isoleret til Danmarks Radio, og forsøg på at skabe statsfinansieret diversitet rammer altid den røde mur.
Debat
Kim Møller

22/9/21

Mediestøtte er søm til borgerlighedens ligkisteKim Møller erindrer en lind strøm af rød radio og beklager, at skatteborgerne er tvunget til at sponsere alle de venstreorienterede dagsordener. Det er ikke kun Danmarks Radio, der står for skud.
Debat
Kim Møller

23/6/21

Hypertolerance, ja takHøjrefløjen har aldrig mærket noget til den liberale hypertolerance. Islamismen bekæmpes med slesk tale og friske lammefjordsgulerødder, men anti-islamismen bekæmpes på alle niveauer med stokkeslag ad libitum, skriver Kim Møller.
Debat
Kim Møller

03/5/21

Ideologisk ubalance: Venstrefløjen får den lange snorDer er en bekymrende skævhed i, hvordan de politiske fløje bliver behandlet af samfundet. Du risikerer langt mere ved at være islamkritiker end at være yderligtgående socialist, og snart vil hvad som helst blive kaldt højreekstremt. Det skriver Kim Møller.
Debat
Kim Møller

06/3/21

Kim Møller: Tolerance i den islamiske verden er undtagelsen, der bekræfter reglenPolitik handler om interesser, og set fra de mange konkurrerende islamiske sekters proselytter så giver det god mening at skubbe Muhammeds stridsvogn ind på den politiske scene under plusord som humanisme, diversitet og medmenneskelighed.
Debat
Kim Møller

25/1/21

Det spontane statskupTryk har det med at avle modtryk, og promoverer man sort identitetspolitik, får man også den hvide, skriver Kim Møller, der savner, at medierne serverer begge sider af sagen, når det kommer til voldelige optøjer.
Debat
Kim Møller

05/1/21

Kim Møller: Mentalhygiejnisk kedsomhedMåske er der i virkeligheden mange ting, du overser i det daglige, mens du spilder din tid med Rosa Lunds kernevælgere. Vi har meget at miste, og identitetsmæssig forståelse er vigtigere end partier og løbende debatter.
Debat
Kim Møller

13/12/20

Velfærdsstatens trekantshandelKim Møller er ved at være træt af at diskutere med de selverklærede progressive og drømmer om at opdatere 'progressiviteten' og dens definitioner til år 2020.
Debat
Kim Møller

17/11/20

'Usynlige strukturer' og 'antiracisme' skal mødes med en mur af uforsonlighedAngreb er det bedste forsvar, og derfor må højrefløjen selv ændre retningen i stedet for bare at forsøge at sænke venstrefløjens fart.