Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

03/6/22

Fra tudseblod til svanesang med Malthe og vuvuzelaenMalthes Mangfoldighedsspalte: De ville jo bare redde den grønbrogede tudse fra kapitalismen! Men forsøget på at råbe magthaverne op fik dramatiske konsekvenser for Malthe Busk og hans glorværdige karriere som Kontrasts woke repræsentant for mangfoldighed.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

27/5/22

Til vegansk generalforsamling med Malthe og intersektionelle intrigerMalthes Mangfoldighedsspalte tager os med bag scenen til generalforsamlingen i Intersektionelle Veganere, hvor idealistiske mænd og ikke-mænd støber deres ideologiske kugler. Flemming måtte selvfølgelig hjem til konen, men man kan ikke lave æggekage uden at slå æg i stykker?
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

06/5/22

Malthe til 1. maj: Blå Bjarne og fløjtende flashbackMalthes Mangfoldighedsspalte: Malthe Busk har et ubehageligt møde med virkeligheden, der bryder idyllen på 1. maj, mens mails fra Mediestøttestyrelsen hober sig op, og minder fra en tåget klima-fløjtedemo vender tilbage.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

22/4/22

Hannover hangover – med Malthe og mediestøttenMalthes Mangfoldighedsspalte: Sagaen fortsætter, her hvor Malthe Busk kommer til hægterne på Shawarmarama efter at have reddet verden endnu en gang, på en måde, og en mail fra selveste Mediestøttestyrelsen vækker uro.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

10/4/22

På kampdruk for klimaets skyldMalthes Mangfoldighedsspalte: Du ved, at du er en rigtig intersektionel feminist, når du har fundet dig selv i fløjtedemo med Intersektionale Feministische Aktionsgruppe. Kontrasts alternative medarbejder Malthe Busk har været på klimarejse.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

01/4/22

Det MÅ da være den hvide mands skyld, altsåMalthes Mangfoldighedsspalte: Kontrast lagde lokaler til et yderst seriøst møde i kunstnerkollektivet Friblødere for Fred. Det blev til en frugtbar diskussion om, hvem der egentlig har ansvaret, når en sort mand begår vold.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

17/3/22

En dag i Malthe Busks livMalthes Mangfoldighedsspalte: Malthe kom ikke til at skrive om onde nazister denne gang. Heldigvis er hans liv også optaget af veganske pandekager og portrætter af Kontrasts journalister som prægtige havdyr. Endnu en velfungerende dag på redaktionen.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

04/3/22

Giv freden og Putin en chanceMalthes Mangfoldighedsspalte: Malthe fortsætter sine yderst seriøse tiltag. Han fik ikke indført russisk salat på redaktionen, men arrangerede en delvist succesfuld fredsring ved den russiske ambassade sammen med Gunhild og Thea-Eline.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

18/2/22

Hvad sker der for misogynistisk had mod empatiske rusketure?Malthes Mangfoldighedsspalte: Patriarkatet slår ned på liflig og forfriskende kvindelig ledelse. Barbara Bertelsen, Karen Melchior og Josephine Fock er de seneste uskyldige ofre for et kvindehadsk komplot, afslører Kontrasts woke mangfoldighedsrepræsentant.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

30/1/22

Forbrydelse og straf? Mere sødsuppe er vejen frem!Malthes Mangfoldighedsspalte: Vi må betragte kriminelle som ofre for det senkapitalistiske samfund, mener Kontrasts friske, woke stemme. Hvor er Arne-pensionen til de nedslidte forbrydere, spørger Malthe Busk, hvis indlæg bør læses med omtanke.
Debat
Malthe Busk (han, ham, hans)

20/1/22

Velkommen til Kontrasts nye mangfoldighedsrepræsentantMalthes Mangfoldighedsspalte: Vi lever i 2022, og Kontrast følger med tiden, med fremskridtet. Derfor har vi ansat Malthe Busk, som læserne måske genkender fra kunstnergruppen Friblødere for Fred. Malthe er en ung, seriøs stemme, der kan fortælle os om alle de problemer, som vi ellers ikke anede var problemer.