Tobias Petersen

Fotos: Steen Brogaard / Folketinget
Artikel

Tobias Petersen

10/06/2021

NGO'er kan blive en borgerlig kampplads

MF'erne Morten Dahlin fra Venstre og konservative Mette Abildgaard ser begge perspektiver i idéen om en genstart af den borgerlige værdikamp, som tager udgangspunkt i et fælles opgør med politiserende NGO’er og institutioner.

Forslag: Undersøgelse af politisk diversitet
Debat

Tobias Petersen

05/05/2021

Danske universiteter bør tjekkes for politisk ensidighed

Et forslag til uddannelsesministeren: Undersøg, hvordan det står til med politisk diversitet på universiteterne. Det er helt i universitetets ånd og bør også gøres for institutionernes egen skyld, skriver Tobias Petersen.

Identitetspoitik som borgerlig værdikamp? Interview med Henrik Dahl, Mads Fuglede
Artikel

Tobias Petersen

12/04/2021

Kan identitetspolitik blive et borgerligt trumfkort?

Kontrast spørger MF'erne Mads Fuglede og Henrik Dahl, om tidens woke tendenser kan bane vejen for et borgerligt comeback, som udlændingepolitik gjorde det tidligere.

Foto: Politikens Forlag (redigeret)
Anmeldelse

Tobias Petersen

03/03/2021

Boganmeldelse: Jordan B. Petersons 12 nye regler for livet

Efterfølgeren til Jordan B. Petersons verdenssucces "12 regler for livet – En modvægt til kaos" har titlen "Hinsides orden – 12 nye regler for livet" og udkom i går.

Foto: Syed Nabil Aljunid, Flickr
Artikel

Tobias Petersen

18/02/2021

Får du tæsk af din partner, bestemmer dit køn, om du har ret til hjælp

Er du kvinde, skal kommunen hjælpe dig, hvis du udsættes for vold af din partner, er du mand, skal den ikke. Servicelovens § 109, der regulerer borgeres ret til hjælp i tilfælde af samlivsvold, er entydig i sin kommunikation. Det har fået Nye Borgerlige til at fremsætte et forslag om at kønsneutralisere paragraffen, og forslaget imødekommes af flere borgerlige partier og Mandecentret.

Foto: UN Women/Ryan Brown
Artikel

Tobias Petersen

12/11/2020

Danske skattekroner finansierer politiserende kønsdagsorden i FN-regi

Danske skatteborgere betaler årligt mere end 80 millioner til en kønspolitisk FN-organisation, der åbenlyst propaganderer for en venstrevredet dagsorden og systematisk ignorerer ligestillingsproblemer, som involverer mænd og drenge.