Christian Egander Skov

Christian Egander Skov (f. 1985) er historiker, ph.d. , post.doc. og redaktør ved Årsskriftet Critique og tidsskriftet Replique. Han er forfatter til bogen “Konservatisme i mellemkrigstiden” (2016) og skribent ved Berlingske, Kristeligt Dagblad og Altinget. Christian mener selv, at han i virkeligheden bare er et helt normalt æsel, der har tabt sin hale.

DebatHvis eliten ikke tror på Jylland, må den tro om

Christian Egander Skov: Jeg kan som landfast jyde, der aldrig har vendt en skrå, udmærket forstå, at Inger Støjberg åbner en flanke for medieklassens ukontrollerede moro med sin opportunistiske appel til en jyskhed, der synes som skåret ud af Johannes V. Jensens forfatterskab.

Foto: News Øresund – Sofie Paisley, Flickr
DebatDe borgerlige klarer den ikke uden Venstre

Christian Egander Skov: På trods af Venstres nedsmeltning er den borgerlige blok gået frem siden sommeren, og det skyldes især fremgang hos både Nye Borgerlige og Det Konservative Folkeparti. Alligevel har ingen af disse partier potentialet til at indtage lederrollen i blå blok i overskuelig fremtid.

DebatBrexit-analytikerne håber det værste for Storbritannien

Christian Egander Skov: En dominerende tendens i mange Brexit-analyser har været en betoning af alle tænkelige worst case-scenarier, men det er først, når resultatet er indløbet, vi kan vurdere, om analyserne var fake news eller uhildede prognoser om alt det onde, der ventede.

Foto: EU2017EE Estonian Presidency, Wikimedia Commons
DebatLars Løkkes postliberale dødsbo

Er der et borgerligt håb i Lars Løkkes afgang fra Venstre? Det må tiden vise, mener Christian Egander Skov.

Foto: Blackcat, Wikimedia Commons
DebatMænd i dametøj

Identitetspolitikkens dekonstruktion af kønnet er ren ideologi, der ikke har noget med videnskab at gøre, selvom nogle fortalere gerne vil have det til at fremstå modsat. Og det er problematisk, mener Christian Egander Skov.

Foto: Henrik Bjerregrav, Wikimedia Commons
DebatMink-skandalen burde være en oprejsning til de sammenkrøllede borgerlige

Mink-skandalen er Mette Frederiksens syndefald, men de borgerlige har ikke formået at få noget ud af den. Derfor er det på tide at gøre status, mener Christian Egander Skov.

DebatDet hele skvatter sammen

Institution efter institution falder, og langsomt eroderer jordbunden under den borgerlige kultur. Den klippegrund, man tidligere kunne bygge sit hjem på, taber vi mere og mere af hver dag.