Artikel
Emilie Jäger

26/11/22

Offentlige udgifter er som fluepapirDet offentliges udgifter til bureaukraters og administratorers løn er eksploderet, så der er stort potentiale for besparelser. Kontrast har talt med forskningschef Karsten Bo Larsen.
Analyse
Emilie Jäger

10/11/22

Make America FloridaEmilie Jäger: Den republikanske bølge udeblev, og Trump tabte det amerikanske midtvejsvalg, selvom han ikke engang var opstillet.
Debat
Emilie Jäger

31/10/22

Venstrefløjen tager børnene som gidslerEmilie Jäger: Denne tirsdag bør du stemme på solidt borgerligt modspil til en kønsideologi, der skaber mistrivsel og forvirring hos unge mennesker.
Debat
Emilie Jäger

19/9/22

Stil højere krav på universitetet, takEmilie Jäger: Universiteterne er blevet for de mange – alt for mange, og problemet starter allerede i gymnasiet. Derfor er det på høje tid at hæve krav og standarder for optagelse. Det vil både sikre kvaliteten af uddannelserne og spare en masse skuffelser hos de studerende, der egner sig bedre til noget andet.
Debat
Emilie Jäger

08/9/22

Politiske gymnasielærere trækker unge mennesker til venstreEmilie Jäger: Den seneste afsløring af en manipulerende undervisningsbog er bare en lille top af et kæmpe isbjerg. Der er rigeligt af indoktrinering til venstreorienterede holdninger i den danske gymnasieskole. Lad os se på, hvad vi kan gøre ved det.
Artikel
Emilie Jäger

19/8/22

Hvorfor har vælgerne flyttet sig over midten?Efter lang tids ørkenvandring i meningsmålingerne øjner blå blok endelig flertal. Her ser Kontrast nærmere på, hvad der kan have gjort udfaldet. Der kan være tale om flere ting, der flytter vælgerne, siger tre politiske iagttagere til Kontrast.
Anmeldelse
Emilie Jäger

14/6/22

Dr. Peterson i København: Rørende simpelt og kompliceret på samme tidEmilie Jäger har set Jordan B. Peterson i K.B. Hallen. Den populære professor og forfatter er skrøbeligere i fysikken, men stadig stærk i ånden, konkluderer hun i sin anmeldelse af en aften med løgn og ansvar blandt de centrale temaer.
Debat
Emilie Jäger

31/5/22

Ned og stem nej – også for de unges skyldEmilie Jäger: Hvis du absolut vil lytte til de unge, så lyt til mig og stem nej til at afskaffe forsvarsforbeholdet onsdag 1. juni. Afstemningen er skamløst udskrevet, den har ikke noget med Ukraine og Rusland at gøre, og de unge kan altid få lov at stemme for mere EU en anden gang.
Debat
Emilie Jäger

11/4/22

Fra alle os på SDU til islamiske terrorister: Undskyld, bare undskyld!Emilie Jäger: Når man er studerende på Syddansk Universitet, skal man lægge ører til lidt af hvert i auditoriet. F.eks. at terrorister ikke skal i fængsel, for indespærring er der aldrig nogen, der er blevet mindre ekstremistisk af.