Debat
Emilie Jäger

04/6/23

Ron DeSantis er en Donald Trump med hjerneEmilie Jäger tror på Floridas guvernør som manden, der kan slå et slag for klassiske republikanske dyder i hele USA og Vesten, hvis han bliver valgt som den næste amerikanske præsident.
Artikel
Emilie Jäger

01/6/23

Paludan uden PET-beskyttelse til Folkemødet: ”Det er uretfærdigt”Stram Kurs får ikke PET-vagter til events på Bornholm, hvilket bekymrer partileder Rasmus Paludan. Det er voldsmændene, der er problemet, understreger Justitia-direktør Jakob Mchangama.
Artikel
Emilie Jäger

26/5/23

Hun søger en middelvej i abortspørgsmåletDen tidligere jordemoderformand Lillian Bondo er med på at hæve abortgrænsen. Men ikke så langt at levedygtige fostre bliver aborteret, understreger hun.
Artikel
Emilie Jäger

24/5/23

Kvinder ønsker mere restriktiv abortgrænse end mændFlere danske kvinder end mænd ønsker at bevare den nuværende 12-ugers grænse for fri abort, viser flere meningsmålinger. Det kan skyldes, at kvinder i højere grad opfatter det ufødte barn som et individ, mener læge og medlem af etisk råd.
Debat
Emilie Jäger

19/5/23

​​Kære medstuderende – stram op!Emilie Jäger: Lad være med at bebrejde lektier, karakterer og faglige krav for unge studerendes mistrivsel. Måske ligger deres største problem i deres egne lommer.
Artikel
Emilie Jäger

17/5/23

Islamekspert kritiserer regeringens afvisning af Muhammed-forslagEn af landets førende islameksperter, Thomas Hoffmann, anklager regeringen for dobbeltmoral og for at tænke kortsigtet, når den afviser at indføre undervisning i Muhammedkrisen.
Artikel
Emilie Jäger

11/5/23

Støjberg i hård kritik af Venstre-kovending: ​​Fra "Je suis Paty" til "Je suis regering"Inger Støjberg langede hårdt ud efter tidligere partifæller i en skarp Folketingsdebat om Muhammedkrisen. Det kom også frem, at PET vurderer, det kan få sikkerhedsmæssige konsekvenser at gøre undervisning i krisen obligatorisk.
Artikel
Emilie Jäger

07/5/23

Amerikansk researcher: Derfor er så mange unge kede af detDet var forbløffende at se, hvor stærkt danske unge oplever den mistrivsel, vi kender fra USA, siger Zach Rausch, forskningsassistent for Jonathan Haidt, i interview med Kontrast.
Artikel
Emilie Jäger

30/4/23

Peter fortryder sit kønsskifte: Det har ødelagt min kropPeter Rødbro ser tilbage på sit kønsskifte, der ikke skulle være foregået, og advarer andre mod at træffe den vidtgående beslutning for hurtigt. Han er især bekymret for kønsskifte på børn.
Debat
Emilie Jäger

26/4/23

Kære Venstre – hvorfor tror I, at jeg som ung kvinde er dummere end mænd?Emilie Jäger vil ikke have hjælp fra politikere og feminister til at komme foran mændene på arbejdsmarkedet.
Artikel
Emilie Jäger

22/4/23

Lektor om transkvinder i sport: Man kan ikke få både inklusion og retfærdighedElitesportens aktører er nødt til at vælge mellem hensynet til sporten og hensynet til de transkønnede, fastslår lektor Ask Vest Christiansen.
Artikel
Emilie Jäger

22/4/23

Danske topatleter: Transkvinders deltagelse i elitesport er uretfærdigDen dag kommer formentlig, hvor transkønnede vil stille op i dansk kvindesport, selvom de biologisk er mænd. Kontrast har spurgt tre sportsudøvere, hvordan de forholder sig til det.
Artikel
Emilie Jäger

12/4/23

Samråd om kønsdysfori: ”Det her er medicinske forsøg på børn”Bølgerne går højt i Sundhedsudvalget: Dansk Folkeparti frygter, at systemet gør uoprettelig skade på børn med kønsforvirring. Ministeren er mindre bekymret.
Artikel
Emilie Jäger

31/3/23

Venstreorienterede danskere er mere ulykkeligeEn ny analyse fra Kontrast bekræfter, at borgerlige har en større chance for at være lykkelige mennesker end venstreorienterede. Hvordan kan det være?
Artikel
Emilie Jäger

28/3/23

CNN-analytiker: Hvide skal undgå memes med sorte personerEr det skjult racisme, når hvide mennesker deler humoristiske billeder, der viser sorte mennesker? Det mener analytiker på CNN. Neger-Tom er uenig.
Artikel
Emilie Jäger

21/3/23

Socialister i flyverskjul efter voldelig opfordringSocialistisk Ungdomsfront i Odense ville give tæsk til racister på sin Instagram-profil. Nu har ingen lyst til at tale nærmere om det budskab. Heller ikke kammeraterne i Enhedslisten.
Debat
Emilie Jäger

20/3/23

Chris Rock har fået nok – af wokeEmilie Jäger tolker Chris Rocks nye show på Netflix som endnu et udtryk for, at en anti-woke-revolution udfolder sig i USA.
Artikel
Emilie Jäger

15/3/23

Kritik af mærkedag mod islamofobi: ​”Vi afgiver terræn til vores fjender”Den nye FN-markering af kampen mod “islamofobi” er problematisk af flere årsager, mener Christian Marcussen. Her uddyber han for Kontrast.
Artikel
Emilie Jäger

08/3/23

Kræver ligestillingen, at kvinder går i krig?Regeringen vil have kvinder til at aftjene værnepligt og potentielt blive tvunget i krig. Emilie Jäger har talt med udlandsredaktør Anna Libak og forkvinden for Dansk Kvindesamfund. De er skeptiske.
Debat
Emilie Jäger

11/2/23

Skal der et bestemt antal tykke på landsholdet?Emilie Jäger: Det er jammerligt, at det nu er blevet problematisk at måle vægten på idrætsudøvere. Naturligvis betyder din vægt noget i elitesport.
Debat
Emilie Jäger

23/1/23

Vejen til helvede er brolagt med gode organisationerEmilie Jäger: Lad være med at ophøje FN til en tjener for sandhed og godhed. FN fungerer som en hyggeklub for diktaturer og spilder vores penge.
Artikel
Emilie Jäger

26/11/22

Offentlige udgifter er som fluepapirDet offentliges udgifter til bureaukraters og administratorers løn er eksploderet, så der er stort potentiale for besparelser. Kontrast har talt med forskningschef Karsten Bo Larsen.
Analyse
Emilie Jäger

10/11/22

Make America FloridaEmilie Jäger: Den republikanske bølge udeblev, og Trump tabte det amerikanske midtvejsvalg, selvom han ikke engang var opstillet.
Debat
Emilie Jäger

31/10/22

Venstrefløjen tager børnene som gidslerEmilie Jäger: Denne tirsdag bør du stemme på solidt borgerligt modspil til en kønsideologi, der skaber mistrivsel og forvirring hos unge mennesker.
Debat
Emilie Jäger

19/9/22

Stil højere krav på universitetet, takEmilie Jäger: Universiteterne er blevet for de mange – alt for mange, og problemet starter allerede i gymnasiet. Derfor er det på høje tid at hæve krav og standarder for optagelse. Det vil både sikre kvaliteten af uddannelserne og spare en masse skuffelser hos de studerende, der egner sig bedre til noget andet.
Debat
Emilie Jäger

08/9/22

Politiske gymnasielærere trækker unge mennesker til venstreEmilie Jäger: Den seneste afsløring af en manipulerende undervisningsbog er bare en lille top af et kæmpe isbjerg. Der er rigeligt af indoktrinering til venstreorienterede holdninger i den danske gymnasieskole. Lad os se på, hvad vi kan gøre ved det.
Artikel
Emilie Jäger

19/8/22

Hvorfor har vælgerne flyttet sig over midten?Efter lang tids ørkenvandring i meningsmålingerne øjner blå blok endelig flertal. Her ser Kontrast nærmere på, hvad der kan have gjort udfaldet. Der kan være tale om flere ting, der flytter vælgerne, siger tre politiske iagttagere til Kontrast.
Anmeldelse
Emilie Jäger

14/6/22

Dr. Peterson i København: Rørende simpelt og kompliceret på samme tidEmilie Jäger har set Jordan B. Peterson i K.B. Hallen. Den populære professor og forfatter er skrøbeligere i fysikken, men stadig stærk i ånden, konkluderer hun i sin anmeldelse af en aften med løgn og ansvar blandt de centrale temaer.
Debat
Emilie Jäger

31/5/22

Ned og stem nej – også for de unges skyldEmilie Jäger: Hvis du absolut vil lytte til de unge, så lyt til mig og stem nej til at afskaffe forsvarsforbeholdet onsdag 1. juni. Afstemningen er skamløst udskrevet, den har ikke noget med Ukraine og Rusland at gøre, og de unge kan altid få lov at stemme for mere EU en anden gang.
Debat
Emilie Jäger

11/4/22

Fra alle os på SDU til islamiske terrorister: Undskyld, bare undskyld!Emilie Jäger: Når man er studerende på Syddansk Universitet, skal man lægge ører til lidt af hvert i auditoriet. F.eks. at terrorister ikke skal i fængsel, for indespærring er der aldrig nogen, der er blevet mindre ekstremistisk af.